Neem contact met ons op. Contact

Specialist in kunststof spuitgieten

Wil jij een bepaalde vorm laten maken door deze uit kunststof te spuitgieten? Dan zit je goed bij Trending Industries. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in de productie van prototypen die van kunststof gemaakt zijn. Dit doen wij door de vorm uit diverse soorten plastic of kunststof te spuitgieten, zoals polypropeen, thermoplastisch elastomeren of polyoxymethyleen. Verschillende soorten kunststof zijn geschikt voor het maken van verschillende soorten vormen. De combinatie met de schappelijke prijzen maakt het materiaal erg geschikt voor het spuitgieten van vormen. Trending Industries heeft de juiste kennis en deskundigheid in huis om allerlei vormen van kunststof te maken. Daarbij hebben we de beschikking over een state-of-the-art machinepark, waarmee we op snelle en efficiënte wijze kunststof prototypes kunnen maken. Dit voorkomt dat schaalbaarheid en ontwikkelkosten bij de productie van prototypen nog langer belemmeringen vormen.

Wil je meer weten over het creëren van vormen door deze uit kunststof te spuitgieten? Of ben je benieuwd naar onze werkwijze of tarieven? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)6 816 071 26 en door middel van het online contactformulier.

Kunststof prototypes maken door middel van spuitgieten

TrendingIndustries is expert in de toepassing van vormgevingstechnieken zoals kunststof spuitgieten, 3D printen en lasersnijden. Spuitgieten werkt als volgt. De te gebruiken kunststof soort wordt aangevoerd als granulaat. Het kunststof wordt vervolgens omgesmolten tot een viskeuze massa, die daarna onder hoge druk in een gietvorm (ook wel matrijs genoemd) gegoten wordt. Deze gietvorm kan de vorm aannemen van jouw prototype. Nadat de gietvorm gevuld is en de gesmolten kunststof is afgekoeld heeft het de vorm aangenomen van de matrijs. Doordat TrendingIndustries door middel van een unieke methode zelf de gietvormen produceert kunnen we onze tarieven laag houden. Ook verhoogt dit de snelheid van opleveren. Zo kan het kunststof spuitgieten al binnen een week voltooid zijn.

TrendingIndustries kan bijna allerlei soorten plastic en kunststof spuitgieten. Zo kunnen we jouw ontwerp of idee naar een kansrijk eindproduct vertalen en rijp voor productie maken. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in het werken met de volgende kunststoffen:

  • Polypropeen
  • Polyetheen
  • Thermoplastisch elastomeren
  • Polyoxymethyleen
  • Acrylonitril-butadieen-styreen

Neem gelijk contact op voor meer informatie!

Heb je vragen over het maken van prototypen of andere vormen door middel van kunststof spuitgieten? Wil je een offerte aanvragen of verder informeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Vul daarvoor het online contactformulier in of bel ons voor direct contact.
Ons telefoonnummer is +31(0)6 816 071 26.

Contact opnemen?
Offerte aanvragen
Contact aanvragen
info@trendingindustries.nl
+31(0)6 816 071 26