Logo TrendingIndustries
Specialist in Spuitgieten & Matrijsbouw

TrendingIndustries helpt u graag met de productontwikkeling van uw kunststof producten

Van concept to product. Wij zijn u graag van dienst.

✔ Kleine series
✔ Exotische materialen
✔ Eigen Matrijsbouw
✔ Binnen 2 weken eerste product
Kunststof Productontwikkeling

Werken met TrendingIndustries

TrendingIndustries is een onderneming die gespecialiseerd is in de productontwikkeling van kunststof producten. Wij werken met een team van professionals die over verschillende technische achtergronden beschikken. Door onze kennis en expertise te bundelen hebben we de beschikking over een schat aan specialisaties die we gebruiken om ontwerpen en ideeën uit te werken naar echte producten.

Een bedrijf met een inzichtelijke & duidelijke werkwijze om ondernemers te helpen bij het verwezenlijken van ideeën.

Werknemer plaatst ruwblok in freesmachine
Werkplaats met een uitwerpzijde van een spuitgietmatrijs
Kunststof Productontwikkeling

Van een idee naar een eindproduct

Wij helpen jouw organisatie met de ontwikkeling van jouw kunststof producten. Vanuit onze verschillende specialisaties hebben we methodes ontwikkeld waarmee we snel en op kleine schaal kunststof prototypes ontwikkelen. Daarbij worden de kosten laag gehouden.

De opzet van het productontwikkeling plan is als volgt. Je hebt een creatief idee voor een kunststof product ergens in je hoofd zitten. Misschien heb je het al verder uitgewerkt, of staan er wat krabbels achterop een bierviltje of kassabon. Wij helpen je vervolgens met de conceptontwikkeling.

Vind je het een goed concept? Dan maken we van het design we een 3D geprint prototype. Van dit prototype maken we vervolgens een mooi eindproduct door middel van spuitgieten. Daarbij kunnen we gebruik maken van verschillende soorten kunststof.

Deskundige Advies nodig?

Neem nu contact met ons op om samen uw idee tot realiteit te brengen!

Concept ontwikkeling door TrendingIndustries

Gespuitgiet kunststof HUGO BOSS container
Neem vrijblijvend contact op

Uw Partner in Kunststofproductie en Productontwikkeling

TrendingIndustries is in staat om het complete realisatieproces van kunststof producten binnenhuis uit te voeren. Dit doen wij in 6 stappen.

Stap 1

Concept Ontwikkeling

Team TrendingIndustries

Bij TrendingIndustries blinkt ons ervaren team uit in conceptontwikkeling en zorgen we voor innovatieve ideeën en ontwerpen die aan uw eisen voldoen.

Stap 2

Prototyping

printer met hierin een geprint product

Prototyping is een cruciale stap in de productontwikkeling. Vertrouw op ons om op efficiënte wijze hoogwaardige prototypes te leveren waardoor u tijd en geld bespaart.

Stap 3

3D-Ontwerp

Werknemers die een matrijs ontwerpen

Wij zorgen voor een betrouwbaar 3D-ontwerp van uw product, waardoor uw visie werkelijkheid wordt. Hierbij verwerken wij uw eisen en zorgen wij dat de matrijs produceerbaar is.

Stap 4

Matrijsbouw

Productie van een spuitgietmatrijs doormiddel van een CNC-freesmachine.

Wij zijn instaat om geheel binnenhuis een aluminium spuitgietmatrijs te ontwerpen en produceren dit doen wij met behulp van geavanceerde technieken en apparatuur. 

Stap 5

Spuitgieten

Spuitgietmachine om producten mee te spuitgieten

Bij TrendingIndustries gebruiken wij onze spuitgietexpertise voor een nauwkeurige en efficiënte productie van uw hoogwaardige producten tegen een voordelig tarief. 

Stap 6

Assemblage

Kunststof producten, geproduceerd met een Engel spuitgietmachine

Bij TrendingIndustries zorgt ons  vakbekwame team ervoor dat uw producten nauwkeurig en snel geassembleerd worden en volgens wens naar uw verzonden worden. 

Contact opnemen

Onze socials