• Offerte aanvragen?

    Direct, makkelijk en snel online!

Productontwikkeling 3D geprint prototype

Digitaal concept ontwerpen

TrendingIndustries is een onderneming die gespecialiseerd is in de productontwikkeling van kunststof producten. Wij werken met een team van professionals die over verschillende technische achtergronden beschikken. Door onze kennis en expertise te bundelen hebben we de beschikking over een schat aan specialisaties die we gebruiken om ontwerpen en ideeën uit te werken naar echte producten.

Een bedrijf met een inzichtelijke & duidelijke werkwijze om ondernemers te helpen bij het verwezenlijken van ideeën.

Van een idee naar een eindproduct

Wij helpen jouw organisatie met de ontwikkeling van jouw kunststof producten. Vanuit onze verschillende specialisaties hebben we methodes ontwikkeld waarmee we snel en op kleine schaal kunststof prototypes ontwikkelen. Daarbij worden de kosten laag gehouden.

Stap 1

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

TrendingIndustries denkt met je mee!

Conceptontwikkeling

Stap 2

3D geprint prototype

3D geprint Prototype

Prototype finetunen.

3D printen

Stap 3

Spuigieten kleine of grote serie

Spuigieten kleine of grote serie

Diverse beschikbare materialen.

Spuitgieten

De opzet van het productontwikkeling plan is als volgt. Je hebt een creatief idee voor een kunststof product ergens in je hoofd zitten. Misschien heb je het al verder uitgewerkt, of staan er wat krabbels achterop een bierviltje of kassabon. Wij helpen je vervolgens met de conceptontwikkeling.

Vind je het een goed concept? Dan maken we van het design we een 3D geprint prototype. Van dit prototype maken we vervolgens een mooi eindproduct door middel van spuitgieten. Daarbij kunnen we gebruik maken van verschillende soorten kunststof.

Concept ontwikkeling door TrendingIndustries

  • Gespecialiseerd in spuitgieten, lasersnijden en 3D printen
  • Van een creatief idee of concept naar een kunststof prototype en een mooi eindproduct
  • Snel handelend en meedenkend
  • Resultaatgericht
  • Vakmanschap

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar onze methodes? Of wil je een voorbeeld ontvangen van eerdere projecten? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie, of vraag om een scherpe offerte. Je kunt ons bellen op 06 57 83 22 63, ons mailen of gebruik maken van het contactformulier.

Verified by MonsterInsights