Logo TrendingIndustries
Specialist in Spuitgieten & Matrijsbouw

Onze Werkwijze

Het complete realisatieproces van idee tot eindproduct voeren wij binnenhuis uit. Dit doen wij in 6 stappen.

✔ Kleine series
✔ Exotische materialen
✔ Eigen Matrijsbouw
✔ Binnen 2 weken eerste product
Onze werkwijze

Werken met TrendingIndustries

Werken met TrendingIndustries betekent een bundeling van krachten die is gebaseerd op partnership en gelijkwaardigheid. En een aanpak die zich ruimschoots in de praktijk heeft bewezen. Je voelt en merkt het meteen als je bij ons binnenstapt: samen gaan we het allerbeste eindproduct maken en niets houdt ons tegen. Doordat we kennis en expertise inbrengen op alle niveaus, kunnen we doelgericht werken en maken we de kans op fouten verwaarloosbaar klein. Bij TrendingIndustries is het productieproces van prototypen efficiënt en snel, het kan al binnen twee weken. Elke ondernemer weet: tijd is geld.

Meer over alle voordelen van onze werkwijze.

Werknemer plaatst ruwblok in freesmachine

Uw Partner in Kunststofproductie en Productontwikkeling

TrendingIndustries is in staat om het complete realisatieproces van kunststof producten binnenhuis uit te voeren. Dit doen wij in 6 stappen.

Stap 1

Concept Ontwikkeling

Team TrendingIndustries

Bij TrendingIndustries blinkt ons ervaren team uit in conceptontwikkeling en zorgen we voor innovatieve ideeën en ontwerpen die aan uw eisen voldoen.

Stap 2

Prototyping

printer met hierin een geprint product

Prototyping is een cruciale stap in de productontwikkeling. Vertrouw op ons om op efficiënte wijze hoogwaardige prototypes te leveren waardoor u tijd en geld bespaart.

Stap 3

3D-Ontwerp

Werknemers die een matrijs ontwerpen

Wij zorgen voor een betrouwbaar 3D-ontwerp van uw product, waardoor uw visie werkelijkheid wordt. Hierbij verwerken wij uw eisen en zorgen wij dat de matrijs produceerbaar is.

Stap 4

Matrijsbouw

Productie van een spuitgietmatrijs doormiddel van een CNC-freesmachine.

Wij zijn instaat om geheel binnenhuis een aluminium spuitgietmatrijs te ontwerpen en produceren dit doen wij met behulp van geavanceerde technieken en apparatuur. 

Stap 5

Spuitgieten

Spuitgietmachine om producten mee te spuitgieten

Bij TrendingIndustries gebruiken wij onze spuitgietexpertise voor een nauwkeurige en efficiënte productie van uw hoogwaardige producten tegen een voordelig tarief. 

Stap 6

Assemblage

Kunststof producten, geproduceerd met een Engel spuitgietmachine

Bij TrendingIndustries zorgt ons  vakbekwame team ervoor dat uw producten nauwkeurig en snel geassembleerd worden en volgens wens naar uw verzonden worden. 

Werkplaats met een uitwerpzijde van een spuitgietmatrijs
Onze werkwijze

Prijsstelling

Na het inventariseren van alle wensen bepalen we samen de meest geschikte productiemethode voor het specifieke product. Uiteraard hoort hier een overzichtelijke offerte bij. Met alle kosten uitgesplitst per individuele stap, dat is wel zo transparant en je weet precies waar je aan toe bent. De opbouw van ons voorstel is als volgt:

  • Het ontwerpen of aanpassen van het 3D ontwerp.
  • Het maken van een eerste 3D geprint prototype.
  • De stukprijs bij de gewenste aantallen voor de eerste serieproductie.
  • De stukprijs bij een vervolgopdracht.

Zo heb je alle informatie om een goede afweging te kunnen maken tussen de kosten en mogelijke risico’s.

Deskundige Advies nodig?

Neem nu contact met ons op om samen uw idee tot realiteit te brengen!

Onze werkwijze

Productinnovatie

Productinnovatie is onze tweede natuur. Wij helpen je bij het productierijp maken van jouw ontwerp. Wij vertalen jouw idee naar een toepasbaar en betaalbaar eindproduct en voegen waarde toe tijdens dit proces. Je staat er nooit alleen voor, wij kennen het klappen van de zweep. De kracht van de samenwerking zit in jouw kennis van de markt en specifieke toepassing van jouw product, in combinatie met onze expertise van nieuwe productietechnologieën. Samen realiseren we een eerste prototype en een eerste kleine serie eindproducten. Hierbij onderscheiden we drie varianten:

  • Enkelstuks, ofwel Prototyping (1 – 5 stuks)
  • Enkelstuks productie (5 – 50 stuks)
  • Kleinschalige serieproductie (50 – 5000 stuks)
Gespuitgiet kunststof HUGO BOSS container
Neem vrijblijvend contact op

Contact opnemen

Onze socials