TPU Spuitgieten?

TrendingIndustries is specialist in het spuitgieten van TPE PA66 ABS TPU PP PE POM

TPE / TPU spuitgieten

Experts in TPE spuitgieten.

Ben jij op zoek naar een onderneming die gespecialiseerd is in vormgevingstechnieken? Zou jij graag producten van kunststof laten maken? Dan kun je daarvoor bij TrendingIndustries terecht. Wij zijn professionals in 3D printen en spuitgieten van kunststofmaterialen als TPE / TPU. Voor serieuze ondernemers bieden wij dé oplossing wanneer factoren als schaalbaarheid en ontwikkelkosten belemmeringen vormen. Zo hebben wij ons productieproces volledig ingericht op kleinere series en bieden wij al productie vanaf 50 stuks aan. Wanneer een product flexibel en slijtvast dient te zijn kunnen we TPE of TPU gebruiken voor het spuitgieten. Dit zijn thermoplastische elastomeren, een verzameling van elastische synthetische rubbers. TrendingIndustries maakt van jouw ontwerp of idee een tastbaar succes!

Wil je verder informeren naar de mogelijkheden op het gebied van TPE / TPU spuitgieten? Vraag gerust om meer informatie en neem vrijblijvend contact op door te bellen naar +31(0)6 57 83 22 63 of gebruik te maken van het online contactformulier.

Prototype 3D printen

Had je een goed idee voor een product en wil je dit tegen aantrekkelijke prijzen laten uitwerken? TrendingIndustries kan een prototype van jouw idee 3D printen. Wij maken tastbare successen van ideeën, of deze nu achterop een bierviltje gekrabbeld zijn of al verder uitgewerkt. Zo geven we inzicht in je idee. Elk product kan geprototypeerd worden door middel van 3D printen. Deze printer maakt, laagje voor laagje, werkelijkheid van jouw product. Dit geeft je de gelegenheid het door jouw bedachte product in te zien en te testen. TrendingIndustries kan vervolgens ook via spuitgieten overgaan tot een kleine of grote productieserie.

Specialist in het spuitgieten van TPE / TPU

Spuitgieten is een vormgevingstechniek waarbij producten kunnen worden gevormd uit kunststofmaterialen. Bij het TPE / TPU spuitgieten wordt het kunststof omgesmolten tot een viskeuze massa. Deze wordt vervolgens in een matrijs, een holte dat de vorm van jouw product heeft, gegoten. Na het afkoelen van de kunststof neemt het materiaal hierdoor deze vorm aan. Ten opzichte van andere spuitgietbedrijven kan TrendingIndustries dit proces tegen scherpe kosten aanbieden. Zo ontwikkelen we zelf de matrijzen, waardoor we de initiële kosten laag kunnen houden. Ook zorgen we voor een snelle doorlooptijd. Zo is ons streven om bestellingen binnen een week te kunnen leveren.

TrendingIndustries is gespecialiseerd in het gebruik van diverse soorten kunststof bij het spuitgieten. Hier vallen onder meer de volgende kunststoffen onder:

Selecteer een materiaal om de eigenschappen en voordelen in te zien!

Over TrendingIndustries

TrendingIndustries is een bedrijf dat kunststof producten produceert. Hiervoor maken we gebruik van verschillende vormgevingstechnieken, waaronder 3D printen, lasersnijden en TPE / TPU spuitgieten. We bestaan uit een team van professionals met diverse technische achtergronden. De bundeling van onze krachten zorgt voor een rijke verzameling aan kennis en expertise over het uitwerken van ontwerpen en ideeën naar echte producten. Zo helpen we jou met het uitwerken van jouw idee naar een productiegeschikt conceptontwerp. Daarop maken we een 3D geprint prototype van dit ontwerp. Vervolgens ontwerpen en fabriceren we de matrijs voor het spuitgieten. We eindigen met een serieproductie van jouw kunststof product. Hiertoe hebben we de beschikking over een state-of-the-art machinepark.

Vraag een messcherpe offerte aan

Voor meer informatie over TPE / TPU spuitgieten of het aanvragen van een scherpe offerte op maat kun je vrijblijvend contact opnemen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0)6 57 83 22 63 of een bericht te sturen door middel van ons online contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op

Contact opnemen

  • Ceintuurbaan 15
  • 8022 AW Zwolle
  • info@trendingindustries.nl
  • +31(0)6 57 83 22 63
  • Socials TrendingIndustries