Logo TrendingIndustries
Specialist in Spuitgieten & Matrijsbouw

3D-Printen

TrendingIndustries is in staat om uw concept doormiddel van 3D-Printen tastbaar te maken

✔ Perfect voor Prototyping
✔ Gunstig Geprijsd
✔ Snelle doorlooptijd
✔ Lage opstartkosten
3D Printen

3D Printen bij TrendingIndustries

Wil jij een ontwerp in 3D laten printen? Bij 3D printen wordt het digitale ontwerp direct omgezet in een tastbaar product. De 3D printer bouwt het product laagje voor laagje op van onder naar boven. Dit gebeurt op basis van een 3D ontwerp op de computer. Deze techniek leent zich uitstekend voor zeer kleine series of prototyping. Als je een ontwerp in 3D wilt laten printen, dan kun je dat makkelijk via ons doen. Zo regel je 3D printen online zonder zelf op pad te hoeven.

3D-Printers van Formlabs

Uw Partner in Kunststofproductie en Productontwikkeling

TrendingIndustries is in staat om het complete realisatieproces van kunststof producten binnenhuis uit te voeren. Dit doen wij in 6 stappen.

Stap 1

Concept Ontwikkeling

Team TrendingIndustries

Bij TrendingIndustries blinkt ons ervaren team uit in conceptontwikkeling en zorgen we voor innovatieve ideeën en ontwerpen die aan uw eisen voldoen.

Stap 2

Prototyping

printer met hierin een geprint product

Prototyping is een cruciale stap in de productontwikkeling. Vertrouw op ons om op efficiënte wijze hoogwaardige prototypes te leveren waardoor u tijd en geld bespaart.

Stap 3

3D-Ontwerp

Werknemers die een matrijs ontwerpen

Wij zorgen voor een betrouwbaar 3D-ontwerp van uw product, waardoor uw visie werkelijkheid wordt. Hierbij verwerken wij uw eisen en zorgen wij dat de matrijs produceerbaar is.

Stap 4

Matrijsbouw

Productie van een spuitgietmatrijs doormiddel van een CNC-freesmachine.

Wij zijn instaat om geheel binnenhuis een aluminium spuitgietmatrijs te ontwerpen en produceren dit doen wij met behulp van geavanceerde technieken en apparatuur. 

Stap 5

Spuitgieten

Spuitgietmachine om producten mee te spuitgieten

Bij TrendingIndustries gebruiken wij onze spuitgietexpertise voor een nauwkeurige en efficiënte productie van uw hoogwaardige producten tegen een voordelig tarief. 

Stap 6

Assemblage

Kunststof producten, geproduceerd met een Engel spuitgietmachine

Bij TrendingIndustries zorgt ons  vakbekwame team ervoor dat uw producten nauwkeurig en snel geassembleerd worden en volgens wens naar uw verzonden worden. 

3D Printen

Materialen

Wij leveren een hoge kwaliteit 3D prints tegen voordelige kosten. Wij bieden de volgende 3D print materialen aan:

Wil je meer weten over deze verschillende materialen voor kunststof spuitgieten? Stel ons gerust je vragen en wij helpen je graag voor een zo mooi mogelijk resultaat van jouw 3D print.

printer met hierin een geprint product
iemand met kunststof producten in zijn hand
3D Printen

Kosten

Voor het bepalen van de kosten van 3D printing kijken we naar diverse factoren, zoals de grootte, het materiaal en de complexiteit van het productontwerp. Er is dan ook geen vaste prijs te noemen voor het 3D printen. Wel kunnen we je vroegtijdig in het concepting proces een verwacht kostenplaatje geven, waaronder de kosten voor de 3D print. Indien gewenst kunnen we altijd vooraf een schatting doen, zodat je ongeveer weet waar je aan toe bent betreft 3D print kosten.

Deskundige Advies nodig?

Neem nu contact met ons op om samen uw idee tot realiteit te brengen!

3D Printen

3D printen bij TrendingIndustries

Wil jij graag iets in 3D printen en onze hulp daarbij inschakelen? Wij helpen je graag van ontwerp en prototyping tot aan fabricering en het realiseren van een serieproductie kunststof producten. Heb jij al een idee klaarliggen waarvoor je graag de 3D printen kosten wilt weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Heb je een vraag over onze werkwijze, wil je iets aan ons voorleggen of bespreken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij zorgen graag dat jouw 3D printing ervaring met ons fijn is en vlekkeloos verloopt.

Team TrendingIndustries
Neem vrijblijvend contact op

Contact opnemen

Onze socials