• Offerte aanvragen?

  Direct, makkelijk en snel online!

Digitaal concept ontwerpen Matrijsontwerp

3D Printen

3D printen

Wil jij een ontwerp in 3D laten printen? Bij 3D printen wordt het digitale ontwerp direct omgezet in een tastbaar product. De 3D printer bouwt het product laagje voor laagje op van onder naar boven. Dit gebeurt op basis van een 3D ontwerp op de computer. Deze techniek leent zich uitstekend voor zeer kleine series of prototyping. Als je een ontwerp in 3D wilt laten printen, dan kun je dat makkelijk via ons doen. Zo regel je 3D printen online zonder zelf op pad te hoeven.

Materialen

Wij leveren een hoge kwaliteit 3D prints tegen voordelige kosten. Wij bieden de volgende 3D print materialen aan:

 • ABS
 • PC
 • PA
 • Tough Resin
 • Clear Resin

Wil je meer weten over deze verschillende materialen voor kunststof spuitgieten? Stel ons gerust je vragen en wij helpen je graag voor een zo mooi mogelijk resultaat van jouw 3D print.

Over TrendingIndustries

Samenwerken met TrendingIndustries betekent een goede service en 3D print materialen van kwaliteit. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een snelle service en proactieve medewerkers die met jou meedenken in oplossingen;
 • Een specialist in spuitgieten, lasersnijden en 3D printen;
 • Goede begeleiding van concept & prototype naar het gewenste eindproduct;
 • Resultaatgericht vakmanschap.

Onze werkwijze

Onze werkwijze kent drie vaste fases waar we doorheen lopen als we jou helpen bij het opzetten van kleine of grote series met spuitgieten (in diverse materialen).

De eerste fase is Productontwikkeling en die staat uit de onderdelen:

De tweede fase is de matrijsbouw en die bestaat uit:

De derde en laatste fase is het spuitgieten en hierin bepalen we:

 • Materialen
 • Hoeveelheid

Meer weten over onze manier van werken? Bekijk dan onze compleet uitgelegde werkwijze voor een duidelijker beeld van ons bedrijf en het traject waarin we jou helpen met 3D printen, lasersnijden en spuitgieten.

Stap 1

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

TrendingIndustries denkt met je mee!

Conceptontwikkeling

Stap 2

3D geprint prototype

3D geprint Prototype

Prototype finetunen.

3D printen

Stap 3

Spuigieten kleine of grote serie

Spuigieten kleine of grote serie

Diverse beschikbare materialen.

Spuitgieten

Kosten

Voor het bepalen van de kosten van 3D printing kijken we naar diverse factoren, zoals de grootte, het materiaal en de complexiteit van het productontwerp. Er is dan ook geen vaste prijs te noemen voor het  3D printen. Wel kunnen we je vroegtijdig in het concepting proces een verwacht kostenplaatje geven, waaronder de kosten voor de 3D print. Indien gewenst kunnen we altijd vooraf een schatting doen, zodat je ongeveer weet waar je aan toe bent betreft 3D print kosten.

3D printen bij TrendingIndustries

Wil jij graag iets in 3D printen en onze hulp daarbij inschakelen? Wij helpen je graag van ontwerp en prototyping tot aan fabricering en het realiseren van een serieproductie kunststof producten. Heb jij al een idee klaarliggen waarvoor je graag de 3D printen kosten wilt weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Heb je een vraag over onze werkwijze, wil je iets aan ons voorleggen of bespreken? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij zorgen graag dat jouw 3D printing ervaring met ons fijn is en vlekkeloos verloopt.

Verified by MonsterInsights