Neem contact met ons op. Contact

Spuitgietmatrijs

Spuitgietmatrijzen, matrijs laten maken

Spuitgaten is een techniek waarbij kunststof wordt omgesmolten en in een spuitgietmatrijs gegoten. Nadat de kunststof is afgekoeld heeft deze de vorm van de matrijs aangenomen. Wil jij vormen uit kunststof laten maken door middel van spuitgieten? Of zou je graag een spuitgiet matrijs laten maken? Dan zit je goed bij TrendingIndustries, dé specialist in spuitgieten en andere vormgevingstechnieken van Nederland. Wij creëren vormen uit allerlei soorten plastic of kunststof, waaronder polypropeen, thermoplastisch elastomeren of polyoxymethyleen. Bij TrendingIndustries maken we gebruik van een state-of-the-art machinepark. Daarmee kunnen we allerlei vormen matrijzen spuitgieten. We beschikken over veel kennis, ervaring en deskundigheid, zodat we op een zeer snelle en efficiënte wijze tewerk kunnen gaan. Ideaal bijvoorbeeld voor de productie van kunststof prototypes. Zaken als schaalbaarheid en ontwikkelkosten hoeven dan immers niet langer nog belemmeringen te vormen. Binnen 2 weken kan je al over je kunststof prototype beschikken.

Meer weten over de spuitgietmatrijs? Of over het laten maken van kunststof prototypes door middel van spuitgieten? Voor al je vragen kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen. Ons telefoonnummer is +31(0)6 816 071 26.

Vormen maken met een spuitgietmatrijs

TrendingIndustries heeft zelf een eigen unieke methode ontwikkeld waarmee we de spuitgietmatrijs kunnen produceren. Deze kunnen we zelf ontwerpen, vervaardigen en perfectioneren. Ook kun je op basis van jouw ontwerp een matrijs laten maken. De spuitgiet matrijs is een erg belangrijk onderdeel bij het spuitgieten. De vorm van de spuitgietmatrijs bepaalt immers welke vorm het kunststof aanneemt. Dit kunststof wordt eerst omgesmolten tot een viskeuze massa. Die massa wordt daarop onder hoge druk in de matrijs gegoten. Nadat deze gevuld is en de kunststof is afgekoeld zal het de vorm aannemen van de matrijs. Wij kunnen dit proces al binnen een week voor je voltooien. Omdat de matrijs door onszelf geproduceerd wordt kunnen we daarbij ook nog eens de kosten erg laag houden.

Naast spuitgieten is TrendingIndustries ook gespecialiseerd in diverse andere vormgevingstechnieken, waaronder 3D printen en lasersnijden. Wij kunnen met deze technieken allerlei soorten plastic en kunststoffen omtoveren tot een bepaalde vorm. Ons bedrijf is met name gespecialiseerd in de bewerking van de volgende kunststoffen:

  • Polypropeen
  • Polyetheen
  • Thermoplastisch elastomeren
  • Polyoxymethyleen
  • Acrylonitril-butadieen-styreen

Neem gelijk contact op!

Wij leveren je graag een spuitgietmatrijs in de vorm van jouw prototype. Ook kunnen we het spuitgieten zelf voor je verzorgen. Om de mogelijkheden te bespreken, een offerte aan te vragen of vragen te stellen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)6 816 071 26. Of stuur je vraag of opmerking per e-mail of het online contactformulier naar ons toe. Je krijgt zo spoedig als mogelijk antwoord van ons.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact opnemen?
Offerte aanvragen
Contact aanvragen
info@trendingindustries.nl
+31(0)6 816 071 26