Logo TrendingIndustries
Specialist in Spuitgieten & Matrijsbouw

Kunststof Productontwikkeling

Hulp nodig bij het realiseren van een kunststof product? TrendingIndustries helpt u graag.

✔ Kleine series
✔ Exotische materialen
✔ Eigen Matrijsbouw
✔ Binnen 2 weken eerste product

Wat is kunststof lasersnijden?

Lasersnijden (frezen) is een bewerkingstechniek waarmee materialen als kunststof door middel van een laser op maat en in de juiste vorm worden gesneden. Bij Trending Industries zijn we gespecialiseerd in deze vormgevingstechniek. In ons state-of-the-art machinepark staat een Trotec lasersnijder, een laser machine waarmee we op professionele wijze kunststof kunnen lasersnijden. Wij werken met een ervaren team van professionals en kunnen diverse soorten kunststof voor u bewerken.

Productinnovatie is onze tweede natuur. Wij helpen je bij het productierijp maken van jouw ontwerp. Wij vertalen jouw idee naar een toepasbaar en betaalbaar eindproduct en voegen waarde toe tijdens dit proces..

Offerte ontvangen?

Geïnteresseerd in wat Trending Industries voor jou kan betekenen ten aanzien van kunststof lasersnijden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een messcherpe offerte op maat. Je kunt ons bellen op +31(0)6 57 83 22 63 of gebruik maken van het contactformulier.  

Lasersnijden van kunststof, hoe werkt het?

Met een laser machine als de Trotec lasersnijder is Trending Industries in staat om zeer snel en precies kunststof materialen te lasersnijden. Dit vanwege de asaandrijvingen en controllers, die nauwkeurig werken mogelijk maken. Doordat een laser gebruikt wordt voor het snijden wordt geen weerstand tijdens het proces ervaren. Hierdoor kan sneller gesneden worden dan bijvoorbeeld met een snijplotter.

Productinnovatie is onze tweede natuur

Sommige ondernemers ervaren schaalbaarheid en ontwikkelkosten van de ontwikkeling van hun product als een belemmering. Trending Industries is er precies voor die ondernemers. Wij kunnen kleinschalige productieprocessen verzorgen, al vanaf 50 stuks. Van een conceptontwikkeling tot het 3D printen van een prototype en het produceren aan de hand van vormgevingstechnieken als kunststof lasersnijden of spuitgieten.

  • POM
  • Pet-G
  • Acrylaat PMMA
  • Polystyreen
  • Polycarbonaat

Professionals in vormgevingstechnieken

Trending Industries heeft zijn dienstverlening toegespitst op het productie proces van kleine series. Hierdoor kunnen we orders al binnen één week leveren. Door diverse vormgevingstechnieken te combineren zijn we in staat om kleinschalige seriematige productie tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Wij maken gebruik van diverse technieken, waaronder 3D printen, kunststof lasersnijden en spuitgieten.

Door middel van een laser worden materialen op maat en in de juiste vorm gesneden.

Meer weten?

Heb je vragen over het laten lasersnijden van kunststof? Graag vertellen we je hier meer over. Neem gerust contact op om verder te informeren of een offerte aan te vragen voor een prijsindicatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)6 57 83 22 63, of middels het contactformulier op onze website. Liever dat wij je even terugbellen? Laat dan een Bel mij terug-verzoek achter via de contactpagina.

Neem vrijblijvend contact op

Contact opnemen

Onze socials