Logo TrendingIndustries
Specialist in Spuitgieten & Matrijsbouw

TrendingProducts

Ontdek onze eigen ontwikkelde TrendingProducts - kwalitatief, innovatief en betaalbaar.

✔ Kleine series
✔ Exotische materialen
✔ Eigen Matrijsbouw
✔ Binnen 2 weken eerste product
TrendingProducts

Eigen productontwikkeling

Onder de merknaam TrendingProducts ontwikkelen en produceren we onze eigen producten. Dit zijn producten die binnen ons productie proces passen en een trending-potentie hebben. Dit gaat dan vooral om productgroepen waar een grote acute vraag naar is. De missie van TrendingProducts is daarbij om dropshipping tegen te gaan en Nederlandse productie te promoten.

Door deze producten zelf volledig in Nederland te produceren, wordt de ecologische voetafdruk kleiner. Doordat de volledige productie keten verticaal is geïntegreerd binnen één bedrijf kunnen de producten ook nog eens scherp geprijsd worden.

Zwarte Airtagsleutelhanger
TrendingProducts

Apple Airtag sleutelhanger

Op bol.com worden duizenden sleuthangers aangeboden voor de Apple Airtag.  De sleutelhangers die aangeboden worden zijn veelal van slechte kwaliteit of zeer prijzig. Wij zagen hier mogelijkheden in en besloten om een Apple Airtag sleutelhanger te gaan ontwikkelen

Doordat wij als TrendingIndustries alle productiestappen van het ontwikkelingsproces in huis uitvoeren zijn wij in staat om in korte tijd een product te realiseren. Zo zijn wij bij de Airtag sleutelhanger begonnen met een 3D-ontwerp waar vervolgens een matrijs voor ontworpen en geproduceerd is. Met deze matrijs hebben wij kleine series sleutelhangers in diverse kleuren gespuitgiet. Dit gehele proces duurde twee weken. Doordat wij in een korte tijd een product kunnen realiseren zijn wij in staat om snel in te spelen op marktveranderingen.

Inmiddels zijn de Airtag sleutelhangers te koop via bol.com en staan onze sleutelhangers van de duizenden sleutelhangers binnen een maand op nummer een. Wij zijn in staat geweest om deze markt binnen een maand over te nemen doordat ons product een goede kwaliteit heeft en een zeer scherpe prijs.

Ook een product realiseren?

Neem nu contact met ons op om samen uw idee tot realiteit te brengen!

TrendingProducts

Partydop

TrendingIndustries is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Wij kijken naar producten waarvan de kwaliteit op de markt slecht is en deze milieubelastend aangeboden worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan siliconen producten die vanuit China doormiddel van Dropshipping op de Nederlandse markt gebracht worden. Vervolgens gaan wij deze producten her ontwikkelen en optimaliseren. Dit doen wij door het complete productie proces binnenhuis uit te voeren. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. 

TrendingIndustries is bij deze trots om ons nieuwste product aan u te presenteren; De Party Dop.

De partydop is ontwikkelt voor gebruik op festivals en evenementen waar de dopjes van de flesjes worden gehaald in verband met brandveiligheid. Dit zorgt ervoor dat de consument een flesje heeft zonder dop en deze dus niet kan afdichten. Dit is zeer hinderlijk aangezien hierdoor de bewegingsvrijheid beperkt wordt.

TrendingIndustries bied hier de oplossing voor in de vorm van de partydop. De partydop kan eenvoudig aan een sleutelhanger bevestigt worden en meegenomen worden naar een festival. De partydop past op de meeste flesjes en is gemaakt van het hoogwaardige Arnitel materiaal. De dop zorgt ervoor dat u geheel bewegingsvrij bent en zich geen zorgen hoeft te maken over een lekkend flesje.

Vervolg van TrendingProducts

Inmiddels kunnen de producten een groot succes genoemd worden en zijn wij al druk aan het brainstormen voor nieuwe producten die het TrendingProducts assortiment kunnen vergroten. 

Mocht u na het lezen ook op een geniaal idee komen en wilt u dit verwezenlijken, neem dan vrijblijvend contact op via 06 57 83 22 63 of mail naar sales@trendingindustries.nl

Heeft u al een 3D ontwerp, neem dan contact op via het contactformulier of vraag een offerte aan. 

Contact opnemen

Onze socials