• Offerte aanvragen?

    Direct, makkelijk en snel online!

Neem contact met ons op. Contact

Voordelen

ÉÉN WEEK LEVERTIJD

Ons productie proces is volledig ingericht op kleine series. Dit maakt het mogelijk om zeer snel te leveren. We streven ernaar om elke order binnen één week op te leveren.

PRODUCTIE VANAF 50 STUKS

Ten opzichte van traditionele spuitgietbedrijven hebben wij een beslissend voordeel. De relatief lage initiele kosten en beperkte vaste lasten, zorgen voor een lage financiele drempel. Daarnaast kunnen wij sneller ontwikkelen en opschalen, of alternatieve productiemethoden aanreiken.

KLANTSPECIFIEK

Een nieuw product naar de markt brengen vergt veel investeringen en kan risicovol zijn. Dat weerhoudt velen ervan om door te pakken, ook al lijkt het idee op papier erg goed. Dat is waar TrendingIndustries in het spel komt. Met de productie van kleine oplages en overzichtelijke budgetten, kunnen we al veel doen. Kleinschalig beginnen, testen, evalueren, bijschaven, marktpotentie verkennen. Actief meedenken met onze opdrachtgevers zit in ons bloed. Wij realiseren ons als geen ander dat oplossingsgerichte voorstellen de basis vormen onder een succesvolle en langdurige relatie. En daar koersen we op. We voelen ons verantwoordelijk voor jouw ontwerp en product en je zult bij ons een hoge mate van betrokkenheid ervaren. Wij zijn proactief, in plaats van reactief. Dat is precies wat je nodig hebt in snel veranderende markten.

Onze opdrachtgevers komen voornamelijk uit het MKB, de groep ondernemers waar je de meeste dynamiek aantreft en de ware handelsgeest. Groot en krachtig genoeg om topideeen uit te werken, maar klein genoeg om snel en doeltreffend te kunnen handelen. Dat maakt het MKB zo aantrekkelijk en competitief.

Contact opnemen?
Offerte aanvragen
Contact aanvragen
info@trendingindustries.nl
+31(0)6 57 83 22 63