Neem contact met ons op. Contact

Spuitgieten Nederland

Wil je graag een kunststof prototype laten maken van een van je ideeën of ontwerpen? Maak kennis met TrendingIndustries! Wij zijn dé specialist in spuitgieten van Nederland! Spuitgieten is een vormgevingstechniek die gebruikt kan worden voor het omvormen van diverse soorten kunststof. Dit proces is zeer geschikt om kunststof materialen om te vormen tot kunststof prototypen van uw ontwerp. Het is een makkelijke en voordelige oplossing voor bedrijven die de schaalbaarheid en ontwikkelkosten van een prototype als belemmering zouden zien. Door middel van spuitgieten in Nederland helpt TrendingIndustries je met serieus ondernemen en wordt de stap naar verwezenlijking van je idee wat kleiner. Met een state-of-the-art machinepark en een team dat over ruimschootse kennis en expertise beschikt toveren wij jouw idee om tot een tastbaar succes.

Verder informeren over de mogelijkheden, of een offerte aanvragen? Dan kun je ons bellen op +31(0)6 816 071 26 of het online contactformulier invullen.

TrendingIndustries, dé specialist in spuitgieten van Nederland

TrendingIndustries is gespecialiseerd in spuitgieten in Nederland. Dat is een speciale techniek waarmee kunststof vorm kan worden gegeven. De kunststof wordt als granulaat aangevoerd en omgesmolten. Vervolgens wordt een matrijs vervaardigd met daarin een holte die de vorm van jouw prototype of andere gewenste vorm heeft gekregen. Deze holte wordt gevuld met de gesmolten massa van de kunststof. Nadat de kunststof is afgekoeld wordt de gewenste vorm verkregen. Spuitgieten is een populaire vormgevingstechniek voor kunststof. TrendingIndustries heeft een eigen methode ontwikkeld voor de vervaardiging van de matrijzen. Dit stelt ons in staat de kosten te beperken en een snelle doorlooptijd (van minder dan een week) te realiseren.

Bij TrendingIndustries is het mogelijk om (nagenoeg) alle varianten van plastic en kunststof te spuitgieten. Bij TrendingIndustries zijn we gespecialiseerd in het omvormen van de volgende 5 soorten kunststoffen:

Over ons

TrendingIndustries is een bedrijf van ervaren specialisten die allemaal een technische achtergrond hebben. Wij hebben onder meer mensen in dienst met een achtergrond in werktuigbouwkunde, telecom en smart technology. Naast spuitgieten in Nederland hebben we ook veel ervaring met 3D printen en lasersnijden. Als laagdrempelig en snel handelend bedrijf zorgen we altijd dat we met concrete oplossingen komen, waar goed over is nagedacht. Of je nu een ontwerp hebt dat al compleet is uitgewerkt of een idee dat je ergens achterop een bonnetje hebt geschreven, samen vinden we de meest duurzame oplossing. Daarbij stoppen we niet voordat we de best mogelijke oplossing voor een kansrijk eindproduct hebben gevonden!

Meer weten? Neem dan contact op!

Wil je meer weten over spuitgieten in Nederland? Of graag een prijsopgave op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dat kan per telefoon via +31(0)6 816 071 26 of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij vertellen je graag meer!

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact opnemen?
Offerte aanvragen
Contact aanvragen
info@trendingindustries.nl
+31(0)6 816 071 26