Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maatwerk realiseren

19 oktober 2016 • Maatwerk, werkwijze

Elk bedrijf wil zich krachtig kunnen onderscheiden in de markt met een uniek product. De tijd dat dit lukte door standaard oplossingen handig te combineren tot een eindproduct, ligt ver achter ons. De moderne klant wil meer. En is bereid daarvoor te betalen. Want als een zo laag mogelijke prijs niet de primaire driver is voor jouw bedrijf om dit unieke onderscheid te bereiken, dan vraagt elk project of technische uitdaging om een maatwerkoplossing. Dit kan met Trending Industries sneller en doeltreffender dan je misschien denkt.

Door vergaande standaardisatie van processen binnen bedrijven, wordt het steeds moeilijk om betaalbaar maatwerk te kunnen leveren. De toegenomen concurrentiedruk eist dat processen efficient en lean zijn ingericht. Door het toepassen van moderne productietechnieken, zoals 3D printen, is dit echter wel degelijk mogelijk.

Onze opdrachtgevers hebben de intelligentie, expertise en creativiteit om nieuwe oplossingen te bedenken voor bestaande problemen. Wat het vervolgens moeilijk maakt is om deze ideeën vervolgens ook betaalbaar en snel te kunnen realiseren.

Trending Industries is gespecialiseerd in productinnovatie door onze klanten te helpen met de snelle realisatie van prototypen. Wij snappen het grote belang van een uniek idee, maar we begrijpen nog beter dat een snelle implementatie van een toepasbaar eindproduct uiteindelijk het verschil gaat maken. En dat alles uiteraard binnen het vooraf gestelde budget. Informeer eens naar onze succesverhalen, in onze portfolio hebben we vast voorbeelden van projecten die op jouw situatie van toepassing zijn.

 

Onze uitgangspunten:

  • Expertise en vindingrijkheid van eigen medewerkers zijn de basis achter innovatieve oplossingen.
  • Unieke problemen vragen niet om unieke oplossingen.
  • Het Nederlandse MKB onderscheidt zich door het leveren van passende maatwerkproducten in plaats van louter te concurreren op prijs.
Contact opnemen?
Offerte aanvragen
Contact aanvragen
info@trendingindustries.nl
+31(0)6 57 83 22 63