Logo TrendingIndustries
Specialist in Spuitgieten & Matrijsbouw

Kleine series kunststof producten

Wil jij een kunststof product realiseren? Wij zijn je graag van dienst.

✔ Kleine series
✔ Exotische materialen
✔ Eigen Matrijsbouw
✔ Binnen 2 weken eerste product

Eerste product binnen twee weken

Ons productie process is volledig ingericht op kleine series. Dit maakt het mogelijk om zeer snel te leveren. Wij streven ernaar om elke order binnen twee weken op te leveren. Lees meer over de voordelen van onze productiemethode.

Maatwerk productie

TrendingIndustries is gespecialiseerd in de productie van kleine oplages kunststof prototypen. Omdat onze focus ligt op snelheid, eenvoud en lage kosten, brengen wij het vervaardigen van kunststof prototypen binnen het bereik van iedere ondernemer. Lees meer over onze werkwijze.

3D Printen en Spuitgieten

Door het combineren van 3D printen en spuitgieten kunnen wij kleinschalige seriematige productie betaalbaar aanbieden. Omdat we beschikken over een state-of-the-art machinepark en de bijbehorende expertise, zijn we in staat om zeer snel te handelen. Van 3D printen, CNC frezen tot aan het spuitgieten van kunststof eindproducten. Lees meer over de verschillende technieken

3D printing is zeer geschikt voor kleinschalige projecten en er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Het is de ideale oplossing als je geen grote (financiele) risico’s wilt lopen bij grootschalige productie in bijvoorbeeld het verre oosten. Nog los van het matige serviceniveau en de vaak onpersoonlijke benadering, is dit voor veel ondernemers een brug te ver. Bij TrendingIndustries maak je de realisatie van jouw idee beheersbaar en schaalbaar, terwijl je kunt putten uit dezelfde kennis en ervaring die je bij de grootindustrie aantreft. Maar dan zonder het torenhoge prijskaartje.

Neem vrijblijvend contact op

Contact opnemen

Onze socials