Logo TrendingIndustries
Nieuws

Eigen matrijsproductie

Eigen matrijsproductie

p1210920

De matrijs is het essentiële onderdeel bij het spuitgieten van kunststof producten. Alle kenmerken van het eindproduct zoals wanddikte en textuur worden vastgelegd in de matrijsvorm. Om de kwaliteit van het eindproduct te kunnen garanderen, maken wij al onze matrijzen zelf. Hiervoor hebben we een eigen werkplaats met moderne CNC gestuurde freesmachines. Afhankelijk van het formaat van het eindproduct en de gevraagde serie, kiezen we voor een enkelvoudige matrijs, of een met meerdere vormen.

Om grootst mogelijke nauwkeurigheid te kunnen garanderen en tegelijkertijd zeer snel een matrijs te kunnen opleveren, is ons productieproces geheel digitaal ingericht. Dit levert naast tijdwinst ook een forse kostenbesparing op. Mede hierdoor kunnen wij juist kleine oplages betaalbaar produceren.

Ander Nieuws

werknemer die een product uit een spuitgietmatrijs haalt
Maatwerk

Maatwerk realiseren

Elk bedrijf wil zich krachtig kunnen onderscheiden in de markt met een uniek product. De tijd dat dit lukte door standaard oplossingen handig te combineren tot een

Lees Verder »
Spuitgietmatrijs met een hiermee geproduceerd kunststof product
Voordelen

Maatwerk en diversiteit

Het leveren van maatwerk is bijna een vereiste om succesvol te kunnen zijn in veel markten. Dat geldt natuurlijk voor ons, maar zeker ook voor onze opdrachtgevers.

Lees Verder »

Contact opnemen

Onze socials