Logo TrendingIndustries

Cases

Neem hieronder een kijkje in een aantal projecten die wij voor klanten hebben uitgevoerd.

close the gap logo zwart

CloseTheGap

Wij produceren het volledige HideMyBell assortiment van CloseTheGap! Wij zijn er trots op dat wij deze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten maken, die speciaal ontworpen zijn om uw fietservaring te verbeteren. Bent u benieuwd naar het volledige assortiment van HideMyBell? Neem dan een kijkje op de site van CloseTheGap .
Lees Verder

H2O Pro

Bij het uitvoeren van het project voor onze klant H2O Pro, hebben we een uitgebreide realisatiefase voor een dop van een waterontharder uitgevoerd. Neem een kijkje op de site van H2OPro.
Lees Verder
Logo van H2O Pro
Logo van Raven Industries

Raven

Bij de realisatiefase van een gps houder voor onze klant Raven zijn wij begonnen met het ontwerp en de engineering van de houder. Vervolgens hebben wij de matrijzen geproduceerd en de houder gespuitgiet. Neem een kijkje op de site van Raven.
Lees Verder

dataflex

Voor dataflex spuitgieten wij de Addit kabelgeleider. Hiervoor hebben wij een viervoudige schuifmatrijs ontworpen en geproduceerd. Neem een kijkje op de site van dataflex
Lees Verder
Logo Dataflex
Logo van BproCare

BproCare

Voor BproCare produceren wij een wandlader voor gebruik in ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen. Neem een kijkje op de website van BproCare
Lees Verder

TrendingProducts

Sinds augustus 2022 zijn wij ook bezig met ons eigen productassortiment. Dit is een groot succes en zijn wij inmiddels de Nr # 1 op bol.com voor de verkoop van airtaghouders.
Lees Verder
Logo TrendingIndustries
Neem vrijblijvend contact op

Contact opnemen

Onze socials