• Offerte aanvragen?

    Direct, makkelijk en snel online!

3D geprint prototype Spuitgieten

Dé specialist in matrijsontwerp

Ben jij op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in matrijsontwerp? Bij Trending Industries bieden wij niet alleen matrijzen gemaakt van de beste materialen, ook laten wij ze tot op de millimeter perfect uitkomen. De matrijs is van essentieel belang bij de kwaliteit van het spuitgieten. Zo moeten alle onderdelen eraan betrouwbaar zijn. Denk hierbij aan de caviteiten, de aanspuiting en de koeling. Daarnaast is het belangrijk dat bij de ontwikkeling van de matrijs goed wordt nagedacht over de precieze wensen van het eindproduct. Hierdoor kan er voor gezorgd worden dat er niet te veel of te weinig geld wordt geïnvesteerd. Onze spuitgieters kunnen je helpen bij dit proces. Neem daarom gerust contact met ons op als jij geïnteresseerd bent in Trending Industries als jouw producent bij matrijsbouw en vertel ons je wensen.

Van concept tot eindproduct bieden wij vakmanschap en expertise

Bij het ontwerpen van matrijzen komt natuurlijk veel nauwkeurigheid kijken. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een producent, die gespecialiseerd is in de matrijsbouw. Door onze nodige ervaring omtrent spuitgieten, zijn wij hierdoor de ideale optie voor jou. Trending Industries garandeert het volgende:

  • Een team van experts, gespecialiseerd in spuitgieten, lasersnijden en 3d printen
  • Meedenkend en snel handelend in combinatie met transparantie
  • Van een creatief idee naar een prototype en vervolgens naar een mooi eindproduct
  • Vakmanschap en expertise
  • Een resultaatgerichte werkwijze

Wil je meer weten over de precieze manier van werken van Trending Industries? Bekijk dan gerust onze werkwijze voor een duidelijker beeld over ons bedrijf en waarom wij de juiste optie zijn voor al jouw zaken gerelateerd aan spuitgieten, lasersnijden en 3d printen.

Wat is matrijsontwerp precies?

Matrijsbouw wordt uitgevoerd door specialisten en behoort tot de mechanische vormgevingstechnieken. Een matrijs dient zorgvuldig te worden gemaakt. Het is in principe de negatieve vorm van het eindproduct dat je wenst te maken. Hierdoor wordt het ook wel een mal of gietvorm genoemd. Druk en temperatuur zijn ontzettend belangrijk bij de vormgeving van een eindproduct en hij moet daarom ook bestand zijn tegen deze hoge druk en warme temperaturen. Wil je meer weten over het ontwerpen en bouwen van matrijzen? Neem dan contact met ons op. Ons team helpt je graag!

Schakel ons in voor jouw matrijsontwerp!

Om voor de juiste matrijs te kunnen kiezen, moeten alle factoren omtrent het gewenste eindproduct goed in beeld worden gebracht. Communicatie tussen partijen is hierin ontzettend belangrijk en daarom zullen wij alvorens een plan wordt samengesteld altijd een reeks vragen stellen over jouw wensen, zodat wij hieraan kunnen voldoen. Neem daarom gerust contact met ons op als je geïnteresseerd bent in Trending Industries als jouw producent bij het maken van matrijzen of vraag een offerte aan. Ons team van experts staat daarnaast voor je klaar bij vragen of opmerkingen!

Verified by MonsterInsights